En gammel muretrelles forvandlingen

Defining Scandinavia i Øksnehallen

Sponsoreret af Homeish

Der sker utroligt meget her i modeugen. Hvad vi skal have på, hvordan vi skal bo, hvad skal vi nu have i skabe og skuffer, og hvordan skal det store middagsbord dækkes?

For mig er det vigtigt hele tiden at få masser af inspiration og ny viden. Hvad rør sig, er det noget jeg har lyst hoppe med på eller har mit hjem det look som jeg engeligt er meget godt tilfreds med?

Et af stederne til at se de nye trens og kollektioner er slevfølgelig på Defining Scandinavia som startede i dag og løber frem til den 11 august i Øksenhallen

Messen har alt til boligen så jeg bruge et par timer sammen med butik – og webshop indehaver Lisbeth Graabeck som ejer www.gazcompany.dk

Specielt havde jeg glædet mig til at se hvordan Ditte Fischer efterårsnyheder ser ud og jeg blev ikke skuffet, hendes ting er og bliver super fine.

Ditte Ficher

Også de fine sager på Skjalm P stand var lige til at putte i tasken og tage med hjem .. bare se her

Skjalm P stand kobberSkjalm P stand messing

Jeg har lige købt et smukt rundt sofabord hos Homeish, bordet er 90 cm i diameter og af jern/aluminium og er noget af det pæneste jeg har set, og jeg har ledt længe. Selve bordpladens overflade er af oxyderet aluminium, det giver et virkeligt fedt udtryk til sofabordet. Jeg fandt også en masse andre lækre ting hos Homeish, som også har en butik i Sydhavnsgade 28 i København SV, et besøg værd.

 

Mere af mig ? Så  følge mig og bloggen via min youtubekanal eller på Instagram, Facebook og på Bloglovin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En gammel muretrelles forvandlingen