Palermo kur?

Mandelbrød med mange kerner.. mums

I det meste af mit voksne liv har jeg hver morgen stået op, og med søvn i øjnene, bagt dejlige koldhævede boller. For et år siden ændrede jeg noget tilfældigt min måde at leve på, og droppede alt brød og det vil sige at det også var slut med at bage.

Det har jeg faktisk været lidt ked af, da jeg køkkenet er et rent zen sted for mig, og jeg elsker at bage. Så det sidste stykke tid, har jeg lagt hovedet i blød, for at finde et brød jeg kunne bage, uden mel og uden en million nødder og olie, og også et brød der smagte af brød

Så here goes.. mandelbrød med græskarkerner

Du skal bruge:
Brødform + Bagepapir

Opskrift:
½ dl. Græskarkerner
1 dl. Hørfrø
1 dl. Solsikkekerner
½ dl. Sesamfrø
1½ spsk. Husk
200 g. mandler
2 tsk. bagepulver
1 tsk. Maldon Salt

6 æg – økologisk
50 gr. smeltet økologisk smør
100 gr. Crèmefraîche
200 gr. økologisk hytteost

  • Tænd for oven på 175 grader.
  • Blend mandlerne med den brunde skal, til groft mel i en blænder
  • Kom alle de tørre dele i en skål og bland dem sammen
  • Rør Crèmefraîche og hytteost i skålen, smelt smørret og kom det i dejen under omrøring.
  • Tilsæt 1 æg af gangen, under omrøring
  • Rør det hele i et par minutter så dejen bliver dejlig luftig
  • Skyl bagepapiret under varmt vand og knu vandet af det, så bliver papiret helt blødt – og så er det nemt at få til at passer perfekt i formen
  • Fyld dejen i formen og bag det 1 time og 20 min. midt i ovnen

Mere af mig ? Så  følge mig og bloggen via min youtubekanal eller på Instagram, Facebook og på Bloglovin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Palermo kur?