Mandelbrød med mange kerner.. mums

Gratis ”jule” lydkrimi online fra DR

Som den moderne kvinde jeg nu engang er, har jeg ikke altid tid at til at slænge mig i sofaen med en god bog. Derfor jeg er stor fan af lydbøger.

Lydbøger er fantastisk at lytte til, når jeg laver mad, renoverer lejlighed, eller når jeg går en hel dag i min kolonihave. Det er rart at høre en virkelig god bog og blive godt underholdt,  når jeg laver lidt monotont ?husarbejde? – Årlig sluger jeg vel omkring 40 stk. af slagsen. Det er mest krimier, og spændings romaer, men også tøsebøger – jeg kan grine lidt af.

En af de gode ting ved lydbøger er, at det ofte er utrolige gode skuespiller der læser bøgerne op. Min ynglinges oplæser er Githa Lehrmann. Når hun læser en krimi løber det mig kold ned af ryggen, og når hun læser nogle af Marian Keyes bøger op, går jeg rundt og små griner.

Hvert år i december, har DR en slags advent-lydbogs-kalender -og igen i år  ingen undtagelse (Jeg elsker det).

Den første lydbog hedder Den sidste gode mand af A.J. Kazinski , og kan hentes lige her…..enjoy

Den sidste gode mand

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mere af mig ? Så  følge mig og bloggen via min youtubekanal eller på Instagram, Facebook og på Bloglovin. Du er altid velkommen til at smide en kommentar eller en hilsen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandelbrød med mange kerner.. mums