• Lou Notes
  • Hverdagsguf
  • Happy Mountain
  • Chicken and stilettos
  • Bygge Madsen
  • ···
Perfekte pocherede æg - the easy way

Burgon & Ball, de fineste ting til haven

Jeg er ret sikker på at jeg ikke er den eneste pige, der elsker dyre ting og lidt luksus. Hvem gør ikke det 😉

Jeg elsker mine Christian Louboutin sko meget højt. Jeg elsker at stikke mine bare tæer ned i et par helt perfekte dyre håndsyet lædersko. Suk. Men Christian Louboutin hører lidt til bylivet, til festerne, til tøseturene, eller … ja bylivet.
Hvis der fandtes Christian Louboutin gummistøvler i grøn, havde jeg helt sikkert haft sådan et par til haven!

Det var her, min bedre halvdel fandt ud af at kvinder ikke går ned på udstyr, når det kommer til haven 😉  Så nu findes der, i den lille kolonihave, Burgon & Ball. De helt perfekte håndlavede haveredskaber i den lækreste kvalitet. Lavet ud af èt stykke træ, i små fine detaljer der passer til et par damehænder. Der er ikke overladt noget til tilfældighederne og Burgon & Ball’s haveredskaber er ideelle til den stilfulde “gartner”.

Så læs; altså mig.. ja eller.. en der forsøger på at være den stilfulde gartner. Det er så fint! at jeg må indrømme, at jeg er lidt bange for at det får ridser.. men igen, det er jo haveredskaber og ikke et par lak sko.

Burgon_ball

 

Mere af mig ? Så  følge mig og bloggen via min youtubekanal eller på Instagram, Facebook og på Bloglovin.

Har du også en passion for fine ting til haven, så del gerne din passion her på bloggen. Du er også altid velkommen til at lægge en kommentar eller en hilsen.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfekte pocherede æg - the easy way