DIY - Seng med opbevaringsplads

Morgenstund har Wienerbrød og Fernet i mund

Klokken 5.30.
Hele huset sover! Der ligger en lille bitte kat og spinder, under den ene dyne (min) og “ham den lange” ligger og snorker under den anden. Det er en af de dage, hvor jeg vågner alt alt for tidligt (læs kl. 4.30).

Jeg har ligget og set himlen blive rosa – og solen er langsomt på vej op over kololand. Nu er der altså  kun en ting at gøre? at stå op!

Jeg lister stille op, laver kaffe, skimter arbejdsmails og skænker en Fernet-Branca, mens griner lidt af mig selv,  det er  alt alt ALT for tidligt det her?

Klokken 6:00.
Har drukket lidt kaffe (og min Fernet-Branca) og beslutter mig nu for at gå i haven, og klippe lidt hæk !!! ja den er god nok…. alt for tidlig vågen og alt for frisk.. !

Klokken 7:00.
Beslutter mig for at overraske  ham snorkfrøken, med duften af hjemmebagt Wienerbrød og nymalet kaffe..  so what to do?

Jeg stikker hovedet i fryseren og wupti, tryller jeg et stk. Prinsessestang op (ja jeg ved det godt, det er maga snyd og så mega uncool).. men nogen gange, må man altså godt snyde, bare en lille bitte smule specielt en klokken-alt-for-tidligt-morgenstund-med-Fernet-i-mund.

Klokken 7:30.
Jeg føler mig nu som den vildeste, overskudsagtige moderne kvinde, da “ham den lange” vågner, helt imponeret over situationen… Hele koloen dufte af friskmalet kaffe og lun wienerbrødsstang, selvfølgelig drysset med ekstra perlesukker og nøddeflager (bare for at tage en smule ejerskab på et stk. dybfrossen ?snyde? stang).

Fernetbranca_og_prinsissestang

Fernet-Branca & Prinsissestang

 

Jeg skænker os en lille Fernet-Branca (ok min nr. 2 men jeg har altså også både bagt og klippet hæk ik!?) og så begynder dagen altså på en helt ok måde.

Mere af mig ? Så  følge mig og bloggen via min youtubekanal eller på Instagram, Facebook og på Bloglovin.

. Har du også bare snydt lidt af og til, så del gerne dine historie/idéer her på bloggen. Du er også altid velkommen til at lægge en kommentar eller en hilsen.

1 kommentar

  • Man må godt snyde! Og så er det heller ikke rigtig snyd, når du selv har bagt den 🙂 Er imponeret over at du vækkede Snorkfrøen kl. 7.00 alligevel – det kan kun falde i god når der er så god opvartning

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - Seng med opbevaringsplads