Saftige rødbedeboller (Glutenfri)
{Indlægget indeholder reklamelinks for Helsebixen.dk}
Jeg er blevet bedt om at dele lidt ud af nogle gode glutenfri opskrifter. Her er en af dem.
Nem, lækker og lige til at hapse som en snack. De er gode lune, som kolde. Enjoy
Saftige rødbedeboller (glutenfri) ca. 8 stk.
- 70 gr. hvid chokolade (eller mørk 70 %)
- 60 gr. mandler eller nødder
- 7 økologiske tørrede dadler uden sten
- 3 små rødbeder (ca. 300 gr.)
- 2 økologiske æg
- 1 nip salt / knivspids salt
- 1 tsk. Brunfarin eller Rør sukker
- 140 gr. Økologisk boghvedemel
- ½ tsk. Bagepulver
Tænd for ovnen på 175 grader
Skræl, og riv rødbedene
Hak chokolade, mandler og dadler
Kom alle ingredienser i en skål og rør det hele godt sammen
Kom bagepapir på en bageplade
Dejen sættes på bagepladen ved hjælp af 2 skeer, da dejen klister
Der skal blive en 8-9 stykker
Bages i mitten af ovnen, i godt 20 min.
Spørg endelig løs . Og af hele mit hjerte tak fordi du læser med 🙂 /Stine
Du kan også følge bloggen via min YouTubekanal eller på Instagram, Facebook og på Bloglovin.
Ingen kommentarer endnu