Flytte dag i haven

Det handler om grød

For mig er morgengrød et dejligt minde fra min barndom. Om besøget i den lokale Urtekram’s butik efter forskelige korn og gryn og om den dejlig duft der bredte sig i huset, inden min søster og jeg stod op.
For andre er grød noget “tapetklisteret” fra deres barndom.

Her får du mit bud på en dejlig let og glutenfri morgengrød. Hvis du synes at grøden bliver for klisteret, kan du komme lidt mere mælk eller vand i.  Så kan det ikke gå helt galt vel ?

  • Økologisk sødmælk
  • ½ dl. Glutenfri havregryn
  • ½ dl. Hirseflager
  • Vand og et nip salt
  • 1 æble og en håndfuld økologiske rosiner

Glutenfrigrød

Kom vand, gryn og et nip salt i en gryde og bring det til kogepunktet. Husk at røre rundt.Glutenfrigrød_forberedelse

Når grøden har kogt lidt tid ved svag varme, kom et sjat mælk i og friske æble stykker og lad dem koge med, i ca. 5-7 min.Glutenfrigrød_og_friske_æbler

Kom kanel-sukker og en klat smør på toppen. Enjoy

Glutenfrigrød_færdig

Du kan altid følge mig og bloggen via min youtubekanal eller på Instagram, Facebook og Bloglovin

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flytte dag i haven