Makeover: fra 80'er køkken til nordisk stil

Sol, sand & tang

Denne søndage brugte jeg på at være sammen med min far. Inden afgang fra landet, pakkede jeg en værst gave, bestående af rarbarbersnaps, frisk plukket salat, samt gule mirabeller til snaps. Alt i alt den perfekte værtsgave til pappa Stroyer.

Vi have lagt store planer for dagen men da det jo er min familie, vi her taler om, begyndte vi dagen med en god brunch, udsigt over vandet og en kold øl.

Så sad jeg der i solen,  iført grønne gummistøvler, Roskilde cardiganen, morgen hår og er helt lykkelig.

Efter snak, mad og hygge var plan at der skulle samles en del tang på stranden. Du må nemlig godt tage det du kan bære og din køkkenhave vil elske dig for det.
Om en lille måned skal jeg nemlig til at efterårsgrave haven og der jeg har brug for at tilføre jorden næring.
Det er her den gratis tang kommer ind i billedet. Den er super god at vende rundt i jorden da tangen er fuld af næring og så har det lige en 6 måneder til at formulde inden jeg skal i haven igen.

Vi gik af sted til vandet hvor vi fik samalet en masse tang og lidt sand. For sandet skal nemlig bruges til mine nyindkøbte aspargesplanter som jeg skal se om jeg kan blive gode venner med.
Så alt i alt en skøn dag, hvor de pæne sko blev hjemme og jeg bare nød dagen, solen og at være sammen med min far.

sol & strand

Mere af mig ? Så  følge mig og bloggen via min youtubekanal eller på Instagram, Facebook og på Bloglovin.  Du er altid mere end velkommen til at lægge en kommentar eller en hilsen her på bloggen.

//

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeover: fra 80'er køkken til nordisk stil