Efterårs mad – Nemme sellerifritter
Selleri-fritter er blevet det nye ?sort? i min verden. Det så er nemt – og der er bare så meget mere smag i de små sataner, end i et par sløve kartoffelfritter. Det er også dejligt med en udfordring på mad fronten af og til, det der med at tænke lidt ud af boksen.
Det er også rat at tænke kreativt, når jeg står og laver mad, og jeg ikke skal have næsen i en kogekog. Det er netop det jeg elsker ved madlavning, årstidens råvare og en god portion kreativitet.
Du skal bruge..
1/2 økologisk knoldselleri
Økologisk Citronolie
Jomfru i det grønne (de små sort frø)
Økologiske Græskarkerner
Salt & peber
Sådan gør du..
Tænd for ovnen på 220 grader
Knoldsellerien skrælles og skæres i stave .
Kom stavene i en skål
Krydder med salt, peber, jomfru i det grønne, græskarkerner og citronolien
Smid det på en bageplade med bagepapir
Bages i ovnen til de er færdige
Undersvejs vendes selleristave så de bliver dejlig sprøde og gyldne.
Og du kan altid følge mig og bloggen via min youtubekanal eller på Instagram, Facebook og Bloglovin. Du er også altid velkommen til at lægge en kommentar eller en hilsen her under.
Hvordan blev dine fritter? Smid en kommentar eller en hilsen her på bloggen 😉
(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);
ga(‘create’, ‘UA-64792877-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);
Ingen kommentarer endnu