Sol, sand & tang

Efterårs mad – Nemme sellerifritter

Selleri-fritter er blevet det nye ?sort?  i min verden. Det så er nemt – og der er bare så meget mere smag i de små sataner, end i et par sløve kartoffelfritter. Det er også dejligt med en  udfordring på mad fronten af og til, det der med at tænke lidt ud af boksen.

Det er også rat at tænke kreativt, når jeg står og laver mad, og jeg ikke skal have næsen i en kogekog. Det er netop det jeg elsker ved madlavning, årstidens råvare og en god portion kreativitet.Selleri_fritter_raa

 

Du skal bruge..
1/2 økologisk knoldselleri
Økologisk Citronolie
Jomfru i det grønne (de små sort frø)
Økologiske Græskarkerner
Salt & peber

Sådan gør du..
Tænd for ovnen på 220 grader
Knoldsellerien skrælles og skæres i stave .
Kom stavene i en skål
Krydder med salt, peber, jomfru i det grønne, græskarkerner og citronolien
Smid det på en bageplade med bagepapir
Bages i ovnen til de er færdige
Undersvejs vendes selleristave så de bliver dejlig sprøde og gyldne.

Selleri_fritter_done

Og du kan altid følge mig og bloggen via min youtubekanal eller på Instagram, Facebook og Bloglovin. Du er også altid velkommen til at lægge en kommentar eller en hilsen her under.

Hvordan blev dine fritter? Smid en kommentar eller en hilsen her på bloggen 😉

(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);

ga(‘create’, ‘UA-64792877-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sol, sand & tang