Saftigt mørkt kernebrød.. med lidt snyd
Når jeg køber ind, kigger jeg jævnligt efter forskellige glutenfri tiltag. Ikke fordi jeg har glutenallergi, men fordi jeg synes at det er dejligt at blive udfordret på bage fronten. Sidst jeg var hjemme i Aarhus, smuttede jeg i Løvbjerg og fandt denne virkelig lækre melmix (der er nemlig virkelig stor forskel på hvor gode de er).
Bagepapir tricket
Jeg er nok ikke den eneste der syndes at det er ret træls, at det altid driller med at få bagepapiret til at passe i formen, når jeg bager brød eller kager. På fotoet kan du se at det slet ikke passer og det vil give en masse folder når jeg skal have dejen ned i formen.
Men her får du et trick som du vil elske….. og del det gerne med andre 🙂
Skyld bagepapiret, gerne under lunket vand. Knug derefter vandet af bagepapiret. Og vupti passer der bare helt perfekt ned i formen. Smart ik ?
Nu kan dejen nemt kommes i formen og sættes til hævning. Denne melmix hæver flot op på ca. en times tid.
Bag det i ovnen, efter anvisning på pakken. Men kom en lille gryde med vand med ind i ovnen for at give damp til brødet. Det er altid godt at gøre når du bager.
Afkøl brødet før du skærer det, så går det ikke i stykker. Krummen i det her brød smager smadder godt og er rigtigt dejlig luftigt
Du kan altid følge mig og bloggen via min youtubekanal eller på Instagram, Facebook og Bloglovin. Du er også altid velkommen til at lægge en kommentar eller en hilsen her under.
Ingen kommentarer endnu