Mysli uden korn (Glutenfri)
Det her.. ..det er min nemme og meget velsmagende opskrift, på en sød og sprød mysli med honning. Jeg er stor tilhænger af, at opskrifter ikke altid skal følges 100 %. Har du ikke har alle ingredienserne til denne mysli, kan mange af ingredienserne købes online (nemt) eller du kan bruge lidt af det du har liggende.
Hvis du har lyst, kan du også sagtens tilføje feks. glutenfri havregryn eller valset byg, hvis det er det, du godt kan lide.
Vil du gerne have din mysli sød, kan du f.eks. komme rosiner, dadler eller andet tørret frugt i.
Du kan bruge forskellige kerner og nødder og jeg fortrækker det er økologisk
Ingredienser
Græskarkerner
Solsikkekerner
Mandler/nødder – groft hakket
Sesam
Kokosmel
Honning
- Rist Græskarkerner, Solsikkekerner og mandler/nødder, på en varm tør pande.
- Kom derefter sesam og hørfrø på panden og rist det hele lidt mere.
- Kom til sidst kokosmel på panden, samen med lille smule honning.
- Når myslien er gylden brun, er den færdig.
- Held nu myslien ud på et – og lad det hele køle lidt af.
- Det kan være en god ide at rører lidt i myslien af og til, til den er helt kold, for så den nemlig ikke.
Du kan altid følge bloggen via min youtubekanal eller på Instagram, Facebook og Bloglovin. Indlæget indeholder affiliate links.
Ingen kommentarer endnu