Renoveringsbrædder, Genbrugs gulv & Rustne søm

Skrupskive… en vild fætter

Der er så mange ting at tænke på, når vi nu gør-det-selv. For tiden, tænker jeg rigtigt meget på, at finde det helt rigtige look til vores vægge.

Vi er enige om, at gå efter det industrielle look, med rå grov pudsede vægge, men før den drøm kan gå i opfyldelse så skal den gamle puds ,- og plastik maling tages af væggene.

Så hvad er så den bedste approach, for at få et godt resultat ? Da jeg jo ikke er fag”mand” har jeg ikke svaret og jeg er nød til at prøve mig frem.

Jeg har kastet mig ud i, at teste sådan en her dims, som du kan se herunder på billedet. Det hedder en skrupskive og er altså noget af en fandens karl.

Skiven monteres på en lille vinkelsliber som du holder lige på væggen, derved skraber den det gamle maling, samt puds af væggen

Test_af_skrupskive_fra_silvan-004

Det støver helt vildt (som du kan se på billedet til venstre)

Test_af_skrupskive_fra_silvan  Test_af_skrupskive_fra_silvan-001

Skrupskiven efterlader nogle knap så kønne mærker på de gamle mursten, så det er nok ikke det stykke værktøj som jeg skal bruge, hvis jeg vælger at frit lægge et par vægge, så man kan se murstenene.

Test_af_skrupskive_fra_silvan-002

.. hvis du ikke prøver dig frem, så lære du ikke noget (citat morfar Ib)

 

Mere af mig og min mange projekter, så kan du altid følge bloggen via min youtubekanal eller på Instagram, Facebook og Bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Renoveringsbrædder, Genbrugs gulv & Rustne søm