DIY - Unik uro

2 slags pilesnaps

Kryddersnaps med pil og gæslinger

{Indeholder reklame}

En fin nøddeagtigt påskesnaps, lige på falderebet og ikke bare en slags snaps, men hele 2 slags.

Ingredienser
2 patentglas
Ca.10 grene af frisk plukket pilgrene med gæslinger/rakler på
1 flaske klar Brøndums snaps

Pilesnaps på gæslinger/rakler:
Kom en eller et par håndfulde “gæslingerne” i et patentglas,. Fyld op med klar Brøndums snaps til de er dækket. Lad det trække 3-5 dage et mørkt sted. Ryst glasset et par gange og smag på det. Nyder du smagen så filtrer det igennem et kaffefilter, eller lad den trække en 7 -10 dage. Den kan drikkes med det sammen, men vinder ved lageringe efter en 3-4 måneder.

IMG_3539

Pilesnaps på kviste:
Fjern de få knopper der evt. er tilbage, og klip kvistene i passende stykker. Fyld et sylteglas op med kvistene og fyld glasset op med vodka. Lad det trække i 6 måneder, men husk at smag på den ind imellem.
Filtreres og fortyndes efter smag og behag.

Tip….de to slags snapse kan blandes, da gæslingesnapsen smager lidt af nødder og den på kviste bliver lidt mere bitter.

IMG_3541

– en kryddersnaps skal altid skal drikkes ved stuetemperatur. Hvis du lægger den på frost ,kan du ikke smage alle de fine nuancer i snapsen.

Hvis du spørgsmål, eller har du selv nogle gode snapse fif, så læg en hilsen her på bloggen.

Mere af mig eller om snaps, så kan du altid følge mig og bloggen via min youtubekanal eller på Instagram, Facebook og Bloglovin.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - Unik uro