Weber farver

Stærke samlinger & en fin gipsvæg

I de sidste par weekender hvor vi har renoveret, har jeg for det meste befundet mig oppe under loftet.

Arbejdsfordeling imellem ‘ham den lange’ og jeg er, at jeg står for en del af de ting der kræver de små detaljer. En af de store opgaver er, at sætte armeringstape på gipspladesamlingerne, samt at sandspartle, slibe og efterfuge væge og lofter i hele lejligheden.

I det her store projekt, er det meget der er nyt for os, blandt andet er det helt nyt mig at bruge armeringstape. Det ser sådan her ud og jeg har valgt en selvklæbende type, hvilket gør det nemmere for mig at sætte den fast på samlingerne.

Armeringstape lagt parat til alle gipspladesamlingerne

På billederne herunder, kan du se, at jeg er meget koncentreret når jeg sætter tapen på.  Der er ca. 3,50 m. ned, så det er med at holde tungen lige i munden.

Påsætning af ameringstape

Jeg har valgt at sætte armeringstape på alle gipspladesamlingerne, så vi får et flot og stærkt loft. Så hvis det gamle hus giver sig, kommer der ikke nogle grimme revner i den efterfølgende sandspartlingen af samlingerne.

Påsætning af ameringstape på gipsplader

Det er et kæmpe arbejde, fordi der er så meget med at kravle op og ned at stiger og så er det bare rigtig mange samlinger.

Armeringstape på alle gipspladesamlingerne

– om det er den rigtige beslutning at sætte armeringstape på over det hele, det ved jeg ikke, men jeg prøver mig frem og håber på et flot resultat 😉

Mere af mig og min mange projekter ? Så  kan du altid følge bloggen via min youtubekanal eller på Instagram, Facebook og Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weber farver