Gamle mursten i nye klær´

En 20 fods skibscontainer er det nye sort !

Jeg håber, at jer der følger med i mit liv og mine projekter, vil bære over med mig i disse dage 🙂  for der sker så meget, at der ikke er meget overskud til bloggen.

For det er noget af en mundfuld at renovere ny lejlighed, sælge nuværende lejlighed og flytte inden ret længe. Vi har nemlig i noget tid haft vores nuværende lejlighed tilslag og endelig er den blevet solgt, hvilket er fantastik. Men, for der er et men? vi skal være ude af lejligheden 1 maj.. og det er lige om lidt.

Derfor har jeg i den sidste uge grublet over hvor pokker vi skulle gøre af vores ting imens vi renovere vores nye hjem og løsningen er endelig fundet, derfor sker der også lidt på landet.

Min dag i går var bare helt fantastik, for jeg har nemlig shoppet en kæmpe 20 fods skib container. På lande er der masser af plads og så har vi vores ting lige ved hånden. Altså en win win.

– jeg godt indrømme at det ikke bare er sådan at købe sådan en fætter.. men med hjælp fra gode menneske, en super vejledning hos Dan container og nogle store maskiner, er der blevet plads til containeren bag ved vores carport.

Da landhaven skråner, skulle stedet hvor den nye container står først jævnes ud og være helt i vatter (altså lige 😉 ) Så jeg lage en masser fliser ud på stedet, så containeren fik et stabilt underlag.

Dancontiner i landhaven

Dancontiner i landhaven-003

Jeg er dybt imponeret over den fragtmand der kom med den nye container og satte den på plads, uden at knække en eneste gren. Sikke et stykke arbejde !

Dancontiner i landhaven-004  Container_inde_i

Og sådan ser det hele så ud, før og efter.. og den passer bare spot on! Så kan vi godt flytte i næste uge 😉

Dancontiner i landhaven-002  Dancontiner i landhaven-005

Jeg har tænkt på at plantet en masse roser og klematis op af den, men kan ikke finde ud af om det er en god ide, så jeg er gået lidt i tænke box… hvad syndes du?

Mere af mig og min mange projekter ? Så  kan du altid følge bloggen via min youtubekanal eller på Instagram, Facebook og Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gamle mursten i nye klær´