2 slags pilesnaps

Gamle mursten i nye klær´

Pyha nogle lange hårde dage, jeg har slet ikke haft 2 minutters overskud til at sætte mig her ved tasterne og fortælle om hvad der sker inde lejligheden …og der sker rigtigt meget, med hende den gamle dame.

Jeg har været så træt i min krop, at det eneste jeg har kunne tænke på når jeg er kommet hjem, er et varmt karbad og en kold øl. Ohh well det er det meget simple liv, men efter nogle gode timer i lejligheden og så tidligt i seng 😉

I det kommende soveværelse, er bagmuren i ret dårlig stand. Det er en halv ydermur, så den er ret udsat for vind og vejr.

Standen er så dårlig, at jeg er gået i gang med at rense det gamle puds af væggen for efterfølgende at pudse den op på ny, så det bliver en smuk og stærk væg.

Foto: Bagvæggen ved start.
Smukt murværk på bagvæggn

Processen undervejs er langsommelig og meget støvet og tager bare tid.

Smukt murværk på bagvæggn-002   Smukt murværk på bagvæggn-001

Men resultatet er bare så fint, er det ikke ?  Prøv lige at se de her smukke sten, dem er jeg godt nok ret vilde med. Nu prøver mig frem og jeg håber på et godt resultat. Det her er halvvejen.

Smukt murværk på bagvæggn-003

Men når man er handy woman, så skal det gøres ordenligt, og det skal gøres ordenligt første gang. Derfor har jeg hyret muremester T. ind til en grundig gennemgang af væggen, som har givet mig en kyndig vejledning I,hvordan jeg skulle gribe det hele an.

Hvad ville du gøre ? Bare kaste dig ud i det eller er det ok at få lidt lidt start hjælp som gør-det-selver ?

Mere af mig og min mange projekter ? Så  kan du altid følge bloggen via min youtubekanal eller på Instagram, Facebook og Bloglovin

 

3 kommentarer

 • Lindi

  Hvor lang tid tager det at få sådan en væg renset ned til mursten? Det ser så fint ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg tror det er meget forskelligt, hvor lang tid det tager. Alt efter hvilket lag der er uden på murstenene. Væggen her har nok taget en dag tid at rense ned.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alette

  Det er kun mænd der er tossede nok til bare at kaste sig ud i det… jeg er klart til det med at spørge en professionel først… det er et stort arbejde og at skulle lave det om, fordi man ikke lige gad at spørge, ville jo bare være til at få lange p….r af.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 slags pilesnaps