Frk. Handywoman

Bloghjørnet på Bolius.dk

På Bolius.dk findes der 12 skønne blogger. De blogger om hver deres område, der er alt fra renovering, til havetips, DIY og meget mere. Du kan se dem alle sammen lige her og måske finde lidt inspiration.

Jeg er så privilegeret, at jeg forleden er blevet en af de 12 wuhuu. På Bolius.dk begynder jeg helt forfra og går lidt mere i dybden med det store renoverings projekt. Hvordan man får lavet en god byggeansøgning og hvor man kan få byggehjælp og gode råd. Hvor meget hjælp man kan faktisk hos kommunen og meget mere.

Jeg håber at mange vil få glæde af mig som handywoman og har du lyst, ja så kan du læse mit første blogindlæg lige her.

Stuen

Mere af mig ? –  så kan du altid følge mig og bloggen via min youtubekanal eller på Instagram, Facebook og Bloglovin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frk. Handywoman