Bloghjørnet på Bolius.dk

Kryddersnaps med søde øko rabarber

{Indeholder reklame}
Der er altid tid til at sætte en snaps over, inden jeg trækker i arbejdstøjet. Den her rabarbersnaps er en god begynder snaps, en rigtigt dame snaps, som Papper Stroyer ville sige.

Selv om du måske ikke er til snaps, så synes jeg at du skal give den her sommersnaps en chance.

Stroyers_Krydddersnaps_med_rarbarber

Opskrift
En håndfuld røde stængler rabarber skåret i mindre stykker
1 fl. Klar Brøndums snaps
2 spsk. sirup (kan undlades hvis dine rabarber er meget søde)
Et stort marmeladegals
Lad det hele trække i glasset i 30 dage
Filtreres igennem et kaffe filter

Rababer sat over 1. dag
Sat_over

Efter 30 dage er snapsen smuk rosa og dejlig frisk i smagen. Den får mere smag med tiden.. men den forsvinder hurtigt fordi det er en god sommersnaps. Den kan nydes kølig, men den smager bedst ved stuetemperatur.

Mere af mig ?
Du kan altid følge mig og bloggen via min youtubekanal eller på Instagram, Facebook og Bloglovin.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloghjørnet på Bolius.dk