Hjemmelavet rødkål i et snuptag

Økologiske Ingefær småkager

ingefaerkager{Indeholder reklame}

Det er ikke alle dage der går som de skal og det er vel engeligt også ok.. er det ikke ?

I dag skulle ?ham den lange? have repareret gulv, men ligger og holder weekend med tømmermænd ;)I fredags burde der have været 2 færdige badeværelser i lejlighed, men vores flisemure lagde sig syg i denne uge og kom aldrig på benene igen, før juleferien :/

Så nu bager jeg julekager, ser julefilm og laver mad til fryseren, til de dage hvor jeg ikke orker at lave mad.

Men det er egentligt ok, for vi er så privilegerede at have et dejligt hjem på landet, hvor der godt nok roder helt vildt, men der er hyggeligt.

Og inden i byen, i en baggård er vores andet hjem, der igennem de sidste 14 måneder er blevet pillet helt fra hinanden og sat sammen igen. En dag i 2017 kommer vi til at pakke flyttekasser ud og lave mad i et lækkert stort køkken og have venner fordi til middag. Så alting skal nok ordne sig, det tager bare tid.

Så imellem tiden lader vi batterierne op, elsker hinanden og nyder at det er jul.

Opskrift – (alt er økologisk)

  • 250 gr. Mel
  • 125 gr. Smør
  • 1 æg
  • 225 gr. Farin
  • 2 spsk. Stødt økologisk Ingefær
  • 1 tsk. Stødt Nellike
  • 1 knivspis salt
  • 50 gr. Frisk Ingefær ? skrællet og revet fint

Tænd for oven på 200 grader
Kom det hele i en skål og ælt det hele til en blød masse

Rul dejen ud til fingertykke stænger og skær dem i stykker, lidt større en end hasselnød

ingefaerkager7

ingefaerkager6

ingfaerkager4

ingfaerkager4

Sæt dem på bagepapiret med et godt mellemrum, da de flyder ud.


Bag dem på næst øverste rille i godt 10-12 min.

Sådan ser ud færdige…dejlig knasende og sprøde

Tak fordi du læser med. Du kan også følge bloggen via min youtubekanal eller på Instagram, Facebook og på Bloglovin. Indeholder affiliate links

   

2 kommentarer

  • Jeg besluttede mig for at det ikke behøver at være jul for at man kan bage disse kager. De er sådan en slags opgraderede kæmpepebernødder. Det er bestemt ikke sidste gang jeg laver dem.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet rødkål i et snuptag