Bordpladegaten !

Enkelt entré møbel med opbevaring

Sponsoreret af Tchibo
Kender du det, at du falder over et logo og tænker.. Hey….var det ikke det der logo fra 90’erne ?
Det der logo som du er gået fordi hver dag i mange år og som du faktisk have glemt, og så alligevel ligger det gemt i baghovedet.

Det sjove er, at sådan havde jeg det, da jeg for noget tid siden faldt over Tchibos logo af den lille guld kaffebønne der ryger af varme.

Jeg fik total flash-back til at være 18 år og flytte hjemme fra og rykke direkte til det nordlige Tyskland for at blive konditor.

Et kæmpe stort land med mange anderledes butikker og et par storcentre ( ja det var nyt og stort dengang med sådan nogle) hvor jeg kunne shoppe alt hvad jeg ønskede mig til min (dengang) 1- værelses lejlighed.

Nu er der så gået over 20 år og et velkendt logo kigger på mig fra den anden side af skærmen istedet for fra facaden på storcentret i Kiel.

Det er en god fornemmelse at blive mindet om de ting, som et eller andet sted var glemt. Jeg savner ofte Kiel og mange ting ved at bo i Tyskland. Derfor er det skønt at kunne sidde i hjertet af København og shoppe nye ting online, til min nu opgraderede 2- værelses lejlighed.

Og selvom ikke alle flyttekasser er pakket ud endnu, og entréen ser lidt tom ud, kommer det hele langsom på plads. Bitte små skridt.

lille-entre-moebelentre-moeble-med-opbevaringmini-daybed-i-groftstof

Rigtigt god tirsdag og af hele mit hjerte tak, til alle jer som læser med 🙂 Stine

Du kan også følge bloggen via min YouTubekanal eller på InstagramFacebook og på Bloglovin.

   

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Bordpladegaten !