Havelasagne aka garden lasagna

Sådan laver du snaps med søde øko rabarber

Der er altid tid til at sætte en snaps over !  Specielt lige nu, hvor landhaven er fuld af søde røde rabarber. Selv om det er gråvejr i dag, er det lunt uden for og dejligt at stå og rense rabarberne ved havebordet.

Den her rabarbersnaps er en god begynder snaps, en rigtigt dame snaps, som Papper Stroyer ville sige.

Selv om du måske ikke er til snaps, så synes jeg at du skal give den her sommersnaps en chance.

Opskrift
En håndfuld røde stængler rabarber skåret i mindre stykker
1 fl. Klar Brøndums snaps
2 spsk. sirup (kan undlades hvis dine rabarber er meget søde)
Et stort marmeladegals
Lad det hele trække i glasset i 30 dage
Filtreres igennem et kaffe filter

Rababer sat over 1. dag
Sat_over
Efter 30 dage er snapsen smuk rosa og dejlig frisk i smagen. Den får mere smag med tiden.. men snapsen forsvinder dog hurtig, fordi det er en god sommersnaps. som smager vidunderligt.

Den kan godt nydes kølig, men den smager  nu bedst ved stuetemperatur.

Hilsen Stine og tak til alle jer der følger med!

Spørgsmål modtages og besvares med stor taknemmelighed.
Du kan også følge bloggen via min YouTubekanal eller på InstagramFacebook og på Bloglovin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havelasagne aka garden lasagna