Sådan kommer du i gang med forspiring

Det lugter lidt af løg

En ny havesæson står så småt for døren. Det milde vejr vi har pt har fået mig til at gå tidligt igang med at planlægge min nemme køkkenhave for i år. Der er utrolig meget jeg gerne vil med køkkenhaven, men med et fuldtidsjob et godt stykke væk fra matriklen gør det svært at nå det hele. Dilemma ja, når jeg vil heller ikke undvære at være selvforsynende. Oekologisk_hvidloeg

Derfor har jeg i allerede nu gjort klar både ude og inde. Indenfor har jeg lagt disse smuksakker af økohvidløg til forspiring (selv om jeg fik lagt et par stykket i efteråret) og udenfor har jeg dækket jorden til med plastik for at holde på jordvarmen når det er sol. Det er mega smart, for så går det hele lidt hurtigere når jeg kommer noget i jorden. Et lille tip: Har du hvidløg liggende som er spiret i køleskabet, så læg dem i jorden fremfor skraldespanden.

Oekologisk_hvidloeg_spire

Jeg håber sådan, at jeg inden for den næste uge kan lægge de sidste store fine hvidløg i jorden, så jeg både får en tidligt høst og en sen høst af hvidløg. Jeg ved ikke om det er den rigtige måde at gøre det på, altså både at komme dem i jorden om efteråret og om foråret, men jeg prøver mig lidt frem hele tiden.
Sidste år synes jeg, at jeg høstede alt for sent og de blev ikke så store. Derfor prøver jeg lidt nyt i år og håber på en god høst.

Spørg endelig løs . Og af hele mit hjerte tak fordi du læser med 🙂 /Stine

Du kan også følge bloggen via min YouTubekanal eller på InstagramFacebook og på Bloglovin. 

1 kommentar

  • Raul

    Klasse gemachte Website, das Layout gefaellt mir echt gut!
    War sicher ‘n haufen Aufwand.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan kommer du i gang med forspiring