Stine Stroyer blogger på Chicken & Stilettos

Foto © Sisse Stroyer

Som 7 årige fik jeg mit første værktøj imellem hænderne og resultatet af det er, at jeg i dag er en moderne handywoman. Jeg har en stor passion for at genbruge og upcycle div. materialer, derfor er mit liv fuld af forskellige DIY-projekter indenfor indretning, mad og renovering.

Det er en ganske simpelt en fornøjelse at give gamle ting nye funktioner når jeg indretter og styler mine hjem (og nå ja…nogle gange ude hos andre).

Mit drive ligger i at være kreativ og tænke ud af boksen, hvilket kommer til udtryk, når der et par gange om året bliver flyttet lidt rundt på møbler og ting, prøvet ideer af og lavet om hist og pist (lidt en dårlig vane.. når man ikke bor alene)

Det helt store hobby projekt er at renovere og  istandsætte en gammel lejlighed fra 1856 sammen med “ham den lange” der,  ligesom mig, heldigvis er ret handy. Det har været unikt at få fat i netop den lejlighed, da den ligger indenfor de gamle bymure i København. Lejligheden har aldrig været brugt til beboelse, men har i sin tid huset et snedkerværksted og en sølvsmed . Jeg elsker når mine hjem har en historie.

I min store landhave dyrker jeg jorden på bedste vis så jeg kan være selvforsynende et par måneder om året. Der bliver syltet, grillet, lavet hjemmelavede kryddersnapse og masser af kager med de æg, mine 2 skønne høns lægger dagligt.

Alt i alt nyder jeg at bruge min kreativitet til lidt af det hele i mine 2 hjem.

– nyd bloggen, spørg endelig og tak fordi netop du læser med.

De varmeste hilsner fra Stine

 

Samarbejde
Ønsker du at indgå et blogsamarbejde med mig, ja så er du mere end velkommen til at sende mig en mail, hvis du mener at du,- eller dit produkt passer godt her til Chicken and Stilettos.

E info@chickenandstilettos.dk
M +45 28 300 308

 

Følge mig og bloggen her:
youtubekanal
Instagram
Facebook
Bloglovin