Mit liv har altid været fyldt med mange projekter, det holder mig og ikke mindst min kreativitet i gang. Jeg ikke den type der sidder stille ret lang tid af gangen, ofte står jeg med en kop kaffe i hånden og se meget eftertænksom ud (- det er her jeg får de gode ideer).

Jeg vil langt heller bruge mine hænder og ideer, end jeg vil sidde og slappe af med næsten i en bog. For mig er det  bedste ved mine mange projekter er, før, under og efter billederne. Jeg får et kick af at kunne se hvordan projektet så ud – og hvordan det udviklede sig efterfølgende, hvor hårdt, sjovt og træls, det var undervejs. For derefter at kunne se det ENDELIGE resultat arhhh ? og så starter et nyt projekt? Jeg er altid i gang (I love it)

Mine projekter svinger meget i karakter og størrelse. Det kan være alt fra omlægning af haven, renovering af lejligheder, makeover af et køkken, eller istandsættelse af mit lille hus på landet. Det kan også være forskellige indretningsprojekter jeg er ude og lave, hos venner eller når jeg af og til får en kunde.

De fleste af projekter kræver ikke den store pengepung, for der er næsten gået sport i, hvor billigt eller opfindsom jeg kan man være for få penge.

Følg med her på bloggen for gode ideer til ideer der næsten  “koster gratis”, jeg vil løbende ligge billeder af mine projekter op her, for inspiration til andre.

Kig under boligprojekter for inspiration