Den moderne kvinde med mere..

Ravsnaps

Da jeg var omkring en 7-8 år fik jeg, en meget smuk ravhalskæde af min farmor Inger. Den gang i 80?erne var det jo top moderne med sådan en halskæde, sat sammen med den hjemmesyede røde velourkjole fru mor havde syet til mig.

Men siden 80?erne er det ligesom bare det, at den halskæde bare har ligge i det selv samme smykkeskrin den ankom i, og som jeg faldt over under en oprydninger i kælderen i 2011.
Og hvad pokker skal jeg bruge sådan en halskæde til nu?

Der indgår bare ikke lige ravhalskæder i 2011 outfits, so what to do ?

Pludselige kom jeg i tanke om at pappa Stroyer, den store snapse mester, havde lavet en ravsnaps for nogle år siden.  Godt nok på et meget meget stort stykke rav, men lækkert smagte den jo.

Så nu står farmor Ingers ravhalskæde på 2 år i klar Brøndum snaps og trækker. Og om 3 år når den er færdig ved jeg at ravhalskæden, her godt nok uden snor, er gået til et godt formål.

Rav snaps

Har du spørgsmål eller har du selv nogle gode snapse fif, så læg en hilsen her på bloggen 🙂

Mere af mig ?

Så kan du  altid følge mig og bloggen via min youtubekanal eller på Instagram, Facebook og Bloglovin. Du er også altid velkommen til at lægge en kommentar eller en hilsen her under.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den moderne kvinde med mere..