Perfekte pocherede æg - the easy way

Burgon & Ball, de fineste ting til haven

Jeg er ret sikker på at jeg ikke er den eneste pige, der elsker dyre ting og lidt luksus. For hvem gør ikke det 😉 Jeg elsker mine Christian Louboutin sko meget højt, jeg elsker at stikke mine bare tæer ned i et par helt perfekte dyre håndsyet læder sko.

Men Christian Louboutin hører lidt til bylivet, til festerne, til tøseturene … ja til mit byl og ja hvis der fandtes Christian Louboutin gummistøvler i grøn, havde jeg helt sikkert haft sådan et par til haven!

Det var her, ham den lange fandt ud af at kvinder som mig ikke går ned på udstyr, når det kommer til haven. Så nu findes der i den lille kolonihave, Burgon & Ball haveredskaber.

De helt perfekte håndlavede haveredskaber i den lækreste kvalitet. Lavet ud af èt stykke træ, i små fine detaljer der passer til et par damehænder. Der er ikke overladt noget til tilfældighederne og Burgon & Ball’s haveredskaber er ideelle til den stilfulde “gartner”.

Så læs… altså mig.. ja eller.. en der forsøger på at være den stilfulde gartner. Det er så fint! at jeg må indrømme, at jeg er lidt bange for at det får ridser.. men igen, det er jo haveredskaber og ikke et par laksko.Burgon_ball

Tak fordi du læser med. Hilsen Stine
Du kan også følge bloggen via min YouTubekanal eller på Instagram, Facebook og på Bloglovin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfekte pocherede æg - the easy way