Søde hjemmesyltede rødløg

Farvel kololiv, goddag landliv

Kender du det, at blive sådan rigtigt godt gammeldags forelsket?  Sådan at du bare må have ham, hende eller det?
Tænk, det skete for mig, for ca. 3 uger siden, da jeg på nette faldt over et lille bitte gult hus, langt ude på landet.
Min veninde havde for nogle måneder siden fortalt mig, at man nærmeste fik smidt sommerhuse i nakken, men jeg havde jo min elskede kolonihave og var top lykkelig i den. Men åhh, det store men. Som kvinde er jeg jo også nysgerrig, sikkert lige som 90 % af alle andre kvinder eller ??

?Ham den lange? var ikke hjemme og det var sådan en helt almindenlig onsdag aften, med lidt surfen på nettet og nå jo, jeg kom jo nok til at surfe lidt på nogle boligsider. Ihh altså – der på Ipad skærmen viste der sig pludseligt et lille bitte gult hus. Det lå langt ude på landet på en vild naturgrund, på ikke mindre end 2700 m². Åhh, mit hjerte bankede hurtigt og jeg tænke ? lille ven, vi to kan blive de bedste venner? !


Bagsiden af huset

Så det korte og lange er? ?ham den lange? kom hjem og vi blev enige om at se på det 3 dage senere. Efter en time ude på landet blev han også forelsket. Tænkt – så står man der, to gravvoksne mennesker og får næsten tåre i øjerne (eller ok, jeg gjorde)
Så vi så på hinanden, da vi satte os ind i bilen og jeg sagde; jeg tror gerne at jeg vil byde på det, her vil jeg gerne være og ?ham den lange? sagde.. den er jeg med på.

Som du kan se på billederne er der nok af gå i krig med, men er det ikke altid den uslebne juvel der overrasker?

Huset og skur forfraTerresse, udgang fra soveværlse fo stue

God idér, tips og triks modtages med kyshånd.

Du kan følge mine mange nye projeter via min youtubekanal eller på Instagram, Facebook og Bloglovin. Du er også altid velkommen til at lægge en kommentar eller en hilsen her under.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søde hjemmesyltede rødløg