Koldt hævede boller (Glutenfri)

Kulturdage i Helsinki

Ville du tage til Helsinki er for at se på kunst eller kultur ?
Næ vel.. ,du ville nok, lige som jeg, tænke på en tur til Paris eller Firenze ikke, hvor der er masser at se på.

Men nogle gange, er det så dejligt befriende at bliver overrasket. I min postkasse lå en fin personlig indbydelse den kommende foto udstilling #snapshot på Valokuvataiteenmuseo.

#Snapshot

Den danske fotograf Sisse Stroyer, er en ud af 4 fotografer, der udstiller på #Snapshot. Hun viser endelig sit fotoprojekt The Sexting Project frem.

Siden 2010, har hun har arbejdet på projektet, og jeg er så heldig (og meget stolt), at hun er min totalt seje storesøster. (ja man må gerne prale)

I dagens Politiken, kan du læse interviewet med Sisse, og se mere til hendes totalt seje projekt. Hun har foruden dags artikel, også medvirkert i Politiken TV, og i aftenshowet på DR.

Måske sider du og undre dig over hvad det der The Sexting Project engenligt går ud på, og gør du det, kan du læse om det her, på hendes hjemmeside.

Kunne du få lyst til at se hele #snapshot udstilling, kan den ses i Helsinki fra den 21. August 2014 til 18.1 2015. Du kan læse mere om #snapshot her The Finnish Museum of Photography.

Og du kan altid følge mig og bloggen via min youtubekanal eller på Instagram, Facebook og Bloglovin. Du er også altid velkommen til at lægge en kommentar eller en hilsen her under.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Koldt hævede boller (Glutenfri)