DIY - Planteskilte

Alternativ påskekonfekt

Tidligere i dag,  kastede jeg mig over den hemmelige boks på væggen i vores kommende nye køkken. Der blev brugt lidt mørtel og imens den tørrer op til i morgen, er jeg kørt på landet hvor det lille landkøkken virker også selv om der ikke er meget plads.

Jeg har en meget sød tand, så jeg har lavet en omgang “sund” konfekt. Altså sundt i den forstand, at de her små konfektkugler, nok er en smule bedre end at proppe en hele  pose Haribo indenbords.

Faktisk kunne jeg kalde det for konfekt på 10 min. for længere tid tager det egenligt ikke. Det er bare alle ingredienser op i en blender, køre det hele godt sammen og trille det til små kugler.

Nemt !

Jeg fortrækker dog at konfekten er lidt afkølet, derfor kommer jeg dem på køl i en times tid til massen har sat sig lidt og smagen kommer godt frem.

Da det ikke er første gang,  at jeg fortæller om glutenfri konfekt her på bloggen, finder du opskriften her.

Enjoy 😉

Af hele mit hjerte, tak fordi du læser med. Du kan også følge bloggen via min youtubekanal eller på Instagram, Facebook og på Bloglovin. Indlæg indeholder affiliate links

3 kommentarer

 • Lisbeth Graabeck

  Skal helt bestemt prøves. Ser rigtig lækkert ud:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De er jo så lækre og næsten magen til dem du laver som jeg husker det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisbeth Graabeck

   Ja det er næsten samme opskrift men med et lækkert twist på din opskrift på påskekonfekt kugler. Nogle af de konfektkugler som jeg laver, vender jeg i lidt ristet kokosmel.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - Planteskilte