Alternativ påskekonfekt

Marksten og naboskab

Lige siden jeg flyttede hjemmefra har jeg haft et godt forhold til mine naboer. Der har været en del, efter som jeg har boet rundt omkring i verden. Jeg har forsøgt at være “på” fra day one. Jeg har været opsøgende, smilene og respektfuld, givet hånd, fortalt om mig selv og måske drukket en øl eller 2.
Da jeg købe det lille landsted sidste år sagde jeg farvel til nogle gode naboer i kolonihaven. Jeg gjorde mig tanker om hvem vi nu skulle bo ved siden af, og det viste sige at det var de skønneste naboer. Ikke kun dem inde ved siden, men faktisk på hele vejen. Gode mennesker, med fast håndryk og smil i øjnene. Og det gode naboskabt fik jeg glæde af i går…

For i hjørnet af en mark tæt på huset, ligger der en bunke sten. Meget smukke sten i forskellige størrelser, der er lagt til side og sten der ville passe perfekt i min naturhave.Mark_Sten

En nabo kunne fortælle mig hvilket gård der ejede marken. Så der troppede jeg op, på gården, glad og noget vindblæst. Fortalte at jeg have hus længere nede af vejen og spurgte om jeg ikke måtte tage sten til min have. til det fik jeg ja 😉

Jubii…så tak for godt naboskab, og genboskab og de huse der nu ligger næsten ved siden af 🙂  Se her, hvad der er ved at komme ud af det. Jeg er ikke færdig og der ligger mange sten projekter forude.

Mark_Sten_samlet

Jeg er begyndt med at afgrænse mine syrener, da de breder sig meget. I forvejen lå der nogle få store sten, og nu forsøger jeg at lave et bed. Ved ikke om det bliver godt, men nu forsøger jeg 🙂

Mark_Sten_syren

Og du kan altid følge mig og bloggen via min youtubekanal eller på Instagram, Facebook og Bloglovin. Du er også altid velkommen til at lægge en kommentar eller en hilsen her under.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alternativ påskekonfekt