Rødgran snaps

Flytte dag i haven

For blot nogle uger siden var haven fuld af smukke gule erantis, vintergækker og påskeliljer. Faktisk så haven så smuk ud som her på billedet med erantis i fuld flor.Erantis_i_haven

Nu er de fleste derimod afblomstrede og kun alt det grønne står tilbage, for at løget kan samle kraft til næste år. Som staude, spreder både vintergækker og erantis sig nemt og kommer igen år efter år.

Derfor er det nu tid til at jeg graver de blomsterløg op, jeg syndes skal være et andet sted i havn til næste år.

De skal ligge og tørrer med alt det grønne op på, så løget ikke tørre ud. Og når efteråret kommer, kan jeg lægget løgene nogle nye sted i haven. Du kan gøre det med alle slag løg, hvilket gør det lidt nemmere at få styr på haven, og få får du haven præcis som du vil have den.

 

Tip. Hvis du vil have smukke tulipaner, så gav tulipanløget op hvert år når tulipanen afblomstrer. Lad løget tørre, og så læg det så i jorden igen til efteråret.

Hvis du har nogle gode have tips så skriv gerne her på bloggen. Jeg sætter stor pris på at lære noget nyt om at holde have.

Og du kan altid følge mig og bloggen via min youtubekanal eller på Instagram, Facebook og Bloglovin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rødgran snaps