Glutenfri brødblandinger fra Skærtoft Mølle
Den nysgerrige (- og ja lad mig da bare sige det lige ud, den dovne…) Stine, blev bragt til live, da mit opmærksomme øje, fangede et nyt glutenfrit produkt i min loklale Netto.
Så på mystisk vis endte en enkel pakke, af de nye produkter fra Skærtoft Mølle, i min kurv. Ikke fordi jeg er den store tilhænger af færdig brødblaninger, men fordi jeg er så pokkers nysgerrig.
Grovbrød på den nemme måde… er det et “Go” eller “No go”?
På pakken står der at man kan lave brød eller boller, så jeg har lavet boller.
Uhmm dejlige bløde velduftene rosinboller.
I den færdige blanding kom jeg en håndfuld mørke rosiner i, da jeg elsker rosinboller. Dejen er nem at arbejde med, også selv om du ikke har en rørermaskine ved hånden. Jeg har sat bollerne på pladen ved hjælp af en ske
– hvis du dypper skeen I vand er det nemmere at få dejen af skeen
Den færdige bolle, har en rigtig fin og luftig krumme, og så har de masser af smag.
Det eneste minus for mig ved denne blanding er at bollerne dagen efter var så tørre og kedelige, at jeg valgte at give dem til fuglene i haven.
Min erfaring er (som udd. konditor) at når jeg laver dej fra bunden, så er mit bagværk lige så svampede dagen efter, som den dag de blev bagt.
Men måske er det mig der skal blive bedre til at blive gode venner med færdigblandinger ….eller hvad siger du?
Du kan altid følge mig og bloggen via min youtubekanal eller på Instagram, Facebook og Bloglovin.
Du er også altid mere end velkommen til at lægge en kommentar eller en hilsen her under
Ingen kommentarer endnu