Etiketteregler i sommerlivet

Det lille hønsehus

Nu har jeg i over 2 år talt om at jeg gerne ville have høns, somehow er det så ikke sket. Kender I ikke det, den ene dag tager den anden og vupti så er tiden bare fløjet af sted.

Her i starten af juni begyndte jeg igen at søge efter det helt rigtige hus og faldt over et fint begynder hønsehus, hos et jysk firma som hedder GB Wood.

Der stod at det kun tog 1 time sat samle.. 1 time?!.. er jo ikke meget vel?  Derfor havde jeg besluttet mig for lave den fineste video, så I kunne se hvordan jeg kun på 45 min. (den er god nok) samlede hele hønsehuset selv. Tøser kan altså sagtens selv..siger jeg bare.. 🙂

Men nu er teknik jo teknik.. og i min iver med at samle hønsehus, var jeg ikke klar over at min mikrofon havde valgt at strejke ;(

Derfor er de 45 min. blevet til en kort vlog på 1.27 min. Jeg vil slet ikke lægge skjul på at jeg var godt gal i skralden da jeg fandt ud af at hele min video var uden lyd. Men intet er så skidt at det ikke er godt for noget, så jeg måtte tænke kreativt.

Her kan du i timelapse se hvordan jeg samler mit fine lille hønsehus på under 2 min.

Her er hønsehuset i billederChickenhouse

Du kan altid følge mig og bloggen via min youtubekanal eller på Instagram, Facebook og Bloglovin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Etiketteregler i sommerlivet