DIY - Blomster isterninger

Etiketteregler i sommerlivet

Jeg har i min samling af bøger, en meget gammel bog der hedder Almen Dannelse. En bog der får Emma Gad til at ligne et blidt lille lam. Men rent faktisk er det en af mine ynglings bøger. Den er fuld af ret unikke og ikke mindst utrolig sjove etiketteregler for livet i 50érne.

Et helt afsnit i bogen handler om ferielivet og livet i sommerlandet. Der står; “Planlægger de at kommer på visit på landet eller i kolonihavehuset må de selv medbringe hvad de måtte ønske at spidse og drikke. Både til dem selv, men også til værtsfolket. De ikke kan forvente at fruen i huset, har adgang til de samme fornødener på landet, som i byen”

Jeg ved ikke om min veninde en gang har smugkigget i bogen, men da hun og hendes lille familie kom på besøg her i landhaven, medbragte de alt til den helt perfekt frokost.
Det eneste jeg skulle sørge for hjemmebagt rugbrød, kage og drikkevarer. Jeg syndes personligt at det er så go stil.

Om det var gået i 50’erne, at jeg (som kvinde) have kørt havetraktoren og oven i købet sammen med et barn på 2½ år vides ikke, men hos Vilde faldt det i meget god jord….

vilde_stine_dendanskesommer

Du kan altid følge mig og bloggen via min youtubekanal eller på Instagram, Facebook og Bloglovin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - Blomster isterninger