Dag 1. i “byggebloggen” Carlsbergtesten

Paradisæblesnaps …lige på falderebet

(Indeholder reklame)

Jeg har haft så meget at se til med mit nyt boligprojekt, jobsøgning og hvad hverdagen ellers byder på, at jeg ikke har fået sat min paradisæblesnaps over. Så det må være nu det skal gøres, her på falderebet.
Snapsen skal trække i godt 6 måneder, for at få sin fine mandel-agtigte smag, så jeg ser frem til en lækker snaps omkring maj måned.

Jeg har lavet en vlog, som du kan se under opskriften.

Snaps tager tid, derfor skal du altid have en anden snaps på lager, som du kan nyde i den lange ventetid

Opskrift
ca. et ½ kg. Paradisæbler
1 fl. Brøndums Snaps (70 cl)
1 stor marmeladeglas

Skyl æblerne og tør dem godt af. Alt efter størrelsen på æblet, kan du skære dem i halve eller kvarte.
Kom dem i marmeladeglasset
Hæld snaps over
Skriv på glasset eller på en mærkat, hvornår snapsen er færdig
Stil den et mørk sted

Du kan altid følge mig og bloggen via min youtubekanal eller på Instagram, Facebook og Bloglovin. Du er også altid velkommen til at lægge en kommentar eller en hilsen her under.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 1. i “byggebloggen” Carlsbergtesten