Saftigt mørkt kernebrød.. med lidt snyd

DIY – Julegrene

En af de mange ting jeg elsker ved denne årstid, er den gratis julepynt der er lige udenfor døren. I skoven kan du finde det fineste mos og efter alt sneen, ligger der så mange smukke grene rundt omkring,  lige til at samle op. Måske finder du endda en gren fra en troldhassel eller et lærketræ, som du kan tage med indenfor.

Jeg er så heldig at mine vidunderlige naboer ude på landet, har det smukkede lærketræ mit i deres have og for et glas marmelade i bytte, har jeg fået lov at tage et par grene.naturligt_juletynpnaturligt_juletynp-001

Som du kan se på billederne skal der ikke så meget til for at få julehygget og få naturen indenfor. Det kan gøre enkelt i en gammel mælke flaske, eller i en stort glas.

naturligt_juletynp-004naturligt_juletynp-003

(Pynten er fra IKEA fra i år og nogle år tilbage.)

Mere af mig og min mange projekter, så kan du altid følge bloggen via min youtubekanal eller på Instagram, Facebook og Bloglovin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saftigt mørkt kernebrød.. med lidt snyd