DIY - Dyrk dit eget pinjekerne træ

Ravsnaps.. prøvesmagning

I 2011 satte jeg en kryddersnaps over (den skal trække 5 år) som er lavet på en rav halskæde fra 80’er, som jeg fik af min farmor Inger som barn. Snoren og lås er fjernet, så det kun er de små fine rav stykker der trækker i Brøndums klar snaps.

I går prøvesmagte jeg den og tog nogle nye billeder i det her fine fine vintervejr. Den smager meget fint og let parfumeret. En dame snaps, som pappa Stroyer ville sige.

Jeg syndes at det er vigtigt at smage undervejs i processen, specielt når den skal trække i så lang tid. Jeg lære en masse om hvordan smagen ændre sig undervejs, og hvornår smagen er helt rigtigt. Da jeg smagte den for et års tid siden, synes jeg stadigvæk at den var meget sprittet, men nu et år efter. er smagen meget mere fin.

Og sådan her ser den så ud nu.. 4½ år senere. Den er færdig i august i år og slev om der er fordampet lidt af snapsen, er der rigeligt tilbage. Jeg er dog lidt  ærgeligt over, at jeg ikke har været opmærksom på, at flasken ikke har lukket helt tæt til, så nu er den kommet på en ny fin flaske.

Ravsnaps Ravsnaps-003 Ravsnaps-002 Ravsnaps-006

Hvis du spørgsmål, eller har du selv nogle gode snapse fif, så læg en hilsen her på bloggen.

Mere af mig eller om snaps, så kan du altid følge mig og bloggen via min youtubekanal eller på Instagram, Facebook og Bloglovin.

//

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - Dyrk dit eget pinjekerne træ