Glutenfri müslibar

Indeholder reklame fra Finax
Det kræver en masse energi at sætte lejligheden i stand, eller at ordne ting i landhaven. Ham den lange er begyndt at “skælde mig ud”, fordi jeg glemmer at spise frokost og ikke prioritere at holde pause.
Nu har jeg gjort et forsøg på at lave om på det, ved at lave nogle små lækre müslibarer som jeg kan spise når sulten melder sig, samt at de giver mig lidt mere energi, til at få “jobbet done”.
Super Food til frk. handywoman .. ja tak … energibar med lakridspulver ! For jeg bliver altså aldrig typen, der smutter på tanken efter en kedelig sandwich.
Du skal bruge (helst øko)
50 g mandler
20 stk. tørrede dadler
5 stk. tørrede abrikoser
½ -1 dl. vand
2 spsk. god kakaopulver
50 g kokos
50 g havregryn
45 g * Finax økologiske Chiafrø
Lakrids pulver til drys
Tip…Mere smag ? Rist kokos og havregryn på en tør pande
How to do it:
- Blend mandlerne groft ,og kom dem i en skål eller røremaskine
- Kom vand i blenderen sammen med dadler og abrikoser, blend det til, det hele har en fin konsistens
- Rør det sammen med de øvrige ingredienser (enten i en skål eller i en rørmaskine) så det bliver en fast masse.
- Kom bagepapir på skærebræt eller et fad, og fordel massen.
- Pres massen ud på papiret så den er ca. 1 cm. tyk.
- Skær med en våd kniv, dine bar ud. Enten firkantet eller del dem over til små trekanter. Størrelsen bestemmer du selv.
- Stil dem på køl. Efter ca. en time er massen fast og du kan brække barene fra hinanden og lægge dem i en dåse med bagepapir imellem.
Enjoy
* Inspiration er hented hos Finax
Mere af mig og min mange projekter, så kan du altid følge bloggen via min youtubekanal eller på Instagram, Facebook og Bloglovin. Indeholder affiliate links
Ingen kommentarer endnu