En handywoman & hendes motorsav

Safran snaps med økologisk citronskal

Hvad stiller man op med 5 gr. Indisk Safran som bare ligger der på krydderihylden? Når man er mig, ja så laver da en snaps.. en påske snaps.

Ingredienser
Et stort glas
1 flaske klar Brøndums snaps
1 økologisk citron (vasket og tørret af)
1 gr. Safran

Kryddersnaps med citronskal

  • Kom safran og klar Brøndums snaps i glasset og lad det trække i 10 dage.
  • Efter 10 dage kommer du skallen fra din citron i (Skræl citronen med en kartoffelskræller, så undgår du at få det hvide af citronenskallen med)
  • Lad det trække i 1 døgn.
  • På 11 dagen filtres det hele ignnem et ublegt kaffefilter.
  • Held din snaps på en flaske og lad snapsen hvile nogle uger

kryddersnaps med 5 gr. safran

Safransnaps med citronskal

Hvis snapsen er blevet for stræk kan du altid fortynde den, og den vil også med tiden tage mere smag.

Husk at en krydder snaps altid skal drikkes ved stuetemperatur. Lægger du en den på frost kan du ikke smage alle de fine nuancer i snapsen.

Hvis du spørgsmål, eller har du selv nogle gode snapse fif, så læg en hilsen her på bloggen.

Mere af mig eller om snaps, så kan du altid følge mig og bloggen via min youtubekanal eller på Instagram, Facebook og Bloglovin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En handywoman & hendes motorsav