Er du dus med himlens fugle?

Vi køre den ind med kædesaw..

Jeg elsker ham den lange af så mange forskellige årsager. En af dem er, at han kender mig så godt og respektere den “lille” handy kvinde der er gemt i mig.

Tænk at jeg i 2016, blev den meget stolte ejer af et stk. motorsav og nøj hvor er jeg glad for den. Helt vildt!

Motersav_filset_Aspen

Tjeklisten før jeg kan komme i gang med dagens arbejde: motorsav, filesættet, Aspen2, kædeolie, sikkerhed bukser, høreværn og sikkerhedsbriller mm.

Jeg har dagen for inden tjekket det hele, renset motorsaven, indkøbt det jeg manglede og været forbi mine super søde naboer her på landet, som har lånt mig disse top fede sikkerhedsbukser.  Nu er jeg top tunet til at save træ !

Stihl_Sikkerhedsbukser

Dagen skal bruges sammen pappa Stroyer. Han skal lære mig at bruge motorsaven ordentligt. Han skal lære mig hvordan jeg sliber kæden og hvordan jeg står med kroppen så jeg ikke er helt ødelagt, efter at have savet brænde i nogle timer

IMG_3063

Nu er jeg er død spændt på hvordan dagen går…

Mere af mig og min mange projekter, så kan du altid følge bloggen via min youtubekanal eller på Instagram, Facebook og Bloglovin

//

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du dus med himlens fugle?