Safran snaps med økologisk citronskal

Weber farver

For mig (og os) er det en kæmpe mental proces at renovere 165 kvm. Det tager tid, at komme frem til de rigtigt beslutninger, og ikke bare at sige “ja så gør vi det”, til det første vi bliver enige om.

Det er en god proces at tale om de samme ting 100 gange, så vi er helt sikre på, at det er den vej vi vil. For denne unikke lejlighed kræver, at der bliver tænkt godt over tingene.

Og gode beslutninger tager tid….hvad der er in i denne uge, er måske ikke det valg vi tager næste i uge.

En af de ting, vi har brugt en del uger på at tænke over er hvad der skal sked med vores vægge. Vi har besluttet os for, at gå efter det rå look til hele lejligheden, derfor har vi valgt at pudse væggene helt råt op.

Da jeg aldrig har prøvet det før, tænkte jeg ” nå… men det er vel bare noget med at kaste noget spartelmasse op på væggen og så er det done.. altså lige som med sandspartel” …  Det kan jeg så fortælle dig, at det er det så ikke

For når der så sniger der sig ord ind i samtaler, som (blå LIP der hæfter på alt, husk det skal være diffusionsåben, I kunne også kalke osv… ) tænker jeg, at der nok lige er et par ting eller to, som jeg skal undersøge.

Derfor har jeg i går, sneget mig forbi Stark for at lure lidt på deres Weber produkter.

280_weber_hvid  Weber_farver

For her på de smarte tavler, kan jeg ligesom se hvad jeg kan få. Jeg kan se hvor stor kornstørrelsen er og hvilket produkt jeg skal se efter.

Jeg er faldet over noget det hedder Weber 280 (de 2 nederste, i midten – på fotoet til venstre). Den er diffusionsåben, hvilke betyder, sådan meget kort, at væggen kan ‘trække vejret’. Den fås i grå og hvid.

Den er lidt grovere i kornet end jeg have forstillet mig, men jeg tror at det er den vi vælger til vores pudsede overflader.

Heldigvis er der tid til at tænke over det lidt endnu, da der først skal fræses ledninger ind i væggen, inden det store pudsearbejde skal i gang.

Weber_farveprøver

Imens jeg var der, fald jeg også over disse Weber farveprøver, som jeg slet ikke vidste man kunne få. Det er da smart og godt at kende til, når vi kommer dertil hvor vi skal lave vores badeværelser. Så skal jeg helt sikkert tilbage og have et par farveprøver med hjem 🙂

Har du en hel masse murer fif i ærmet, så del dem gerne med mig.. jeg er nemlig helt grøn !

Mere af mig og min mange projekter ? Så  kan du altid følge bloggen via min youtubekanal eller på Instagram, Facebook og Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Safran snaps med økologisk citronskal