En 20 fods skibscontainer er det nye sort !

Friske muresvende 

Alt imens jeg går og pakker vores gamle lejlighed ned i flyttekasser, går der 2 friske muresvende inde på “byggepladsen”

I sådan et stort gør-det-selv projekt, er det kun meget meget få ting som vi bruger håndværker på. En af de ting der er afsat penge til i byggebuget, er lidt murearbejde for at få væggene til at stå kniv skarpe.

Murearbejde med fin pudsede vægge-001

Alt rebrations arbejde har jeg taget mig af over det sidste tykke tid, men nu når væggene skal finpudses kommer der altså dygtige fag folk på.

Da vi fra starten af har lagt et buget, er der ting der kan og skal  spares penge på. En af de ting er, at vi selv har indkøbt, hentet og båret 1,9 tons mure materialer op til 2 sal så det ligger klar til murene Mig…. Frk. handy woman (54 kg). har båret det meste op selv.. pyha.. 🙂 Men en god følelse at vide at der er sparet både penge og tid på at gøre det tunge arbejde.

Murearbejde med fin pudsede vægge

Muremester T. har sendt 2 af hans bedste folk og jeg er så super spændt på resultatet om en uges tid.

Murearbejde med fin pudsede vægge-003

Det er altså også meget underligt pludselig at overlade hende ‘den gamle dame’ til fremmede. Det føles lidt som bedrag som How …

Murearbejde med fin pudsede vægge-002

Væggene skal have weber 292 eller Weber 280 som sidste lag, men jeg har været lidt i tvivl om hvilken. 280 koster ret meget pr. sæk og så syndes jeg måske også at korn størrelse har været lidt for stor. Så efter nogle uger, er valget nu faldet på Weber 292. Dels er korn strørelsen mindere, men den koster også mindre, så nu er jeg spændt på om det er den rigtige beslutning… pyha

Murearbejde med fin pudsede vægge-005   Murearbejde med fin pudsede vægge-004

Mere af mig og min mange projekter ? Så  kan du altid følge bloggen via min youtubekanal eller på Instagram, Facebook og Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En 20 fods skibscontainer er det nye sort !