Velkomstdrink på mælkebøtteblomster

Uventet udgift i byggebudgettet…

Jeg har siden vi fik den nye lejlighed, gået og drømt om 2 fine kakkelovne. En til at skabe en lækker hotelstemning i soveværelset og en stor kakkelovn til stuen. Jeg har endnu ikke lagt mig fast på mærke og model og jeg har ikke et sekund, overvejet at der skulle være noget issue i det.

Men intet er som det ser ud til, med vores store istandsættelse af den “gamle dame” fra 1856. Vi har nemlig fået et uventet “no go” fra skorstensfejeren, om at opsætte nye kakkelovne op på de eksisterende skorstene. Pisse pis !

Dommen er, at mørtlen indeni skorsten, er alt for gammel og for dårlig til, at vi bare kan opsætte en ny kakkelovn. Der skal en helt ny rørføring til, indeni den eksisterende skorsten, før vi må tilslutte de nye kakkelovne.

Åhhh for Søren altså…. Det er en uventet udgift i vores byggebudgettet og en uventet arbejdsopgave, her midt i alle de andre.

Men der er ingen vej udenom, så imens murerne har pudset vores ydervægge op, er arbejdet med den nye rørføring lavet.

Skorsten og soveværelset før den nye rør føring..(læs.. før der blev slået et mega stort hul i at skorsten)

Isodor rør

Sådan ser de nye fine rør ud fra Isodor (indkøbt i samarbejde og dialog med Isodor)

Nye Isodor rør

Tadaa og sådan ser skorstenen ud nu (på fotoet her under), efter de nye rør er lagt ind. Kønt er det ikke.. men nu er den del af arbejdet færdigt.

ny rørføringe med Isodor rør

Vi har også indkøbt en fin ny renselem fra Morsø for det skal bare være ordentlig kram.

Morsø renselem

Nu krydser  både “ham den lange” og jeg fingre for, at over-skorstensfejer-mesteren godkender det hårde arbejde tirsdag morgen, så vi kan sætte flueben ved endnu en ting.

Er jeg den eneste der er lidt spændt her ? Og hvad synes du om resultatet?

Mere af mig ? –  så kan du altid følge bloggen via min youtubekanal eller på Instagram, Facebook og Bloglovin.  Indlæg indeholder affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkomstdrink på mælkebøtteblomster