DIY - Fine opbevaringsglas

Tilbageblik på et gør-det-selv år

{Indlægget indeholder reklamelinks}
Jeg har i nogle dage været helt energiforladt. Måske er det årstiden, måske det manglende lys eller de svingende temperaturer der kalder på en ordentlig omgang forkølelse og indendørsliv. Der er ikke andet at gøre end at overgive sig og gemme sig i hulen, smide sig på sofaen med ild kakkelovnen, varm the og selvfølgelig en lille julesnaps til halsen.

Det har givet mig tid til at tænke tilbage på de sidste år tid med istandsættelse af vores gamle skrummel af en lejlighed. Jeg kan huske, hvor ufatteligt koldt det var i den sidste år i januar, fordi den gamle kakkelovn var fjernet og der var endnu ikke monteret radiatorer i lejligheden. Vi lånte et par olieovne af noget familie, så de kunne få temperaturen op på lige knap 10 grader i stuen.

Hvor må de tidligere beboer bare have brugt mange timer med at bære brænde og petroleum op til 2 sal for at kunne tænde op..

Sådan her så lejligheden så ud nogen måneder efter vi købte dem. Den var mørk og ramponeret og vi var begyndt at pille det hele fra hinanden. “Ham den lange”  afmonterede alle de gamle gulvplader og jeg fik den store fornøjelse, at rense gulvet fri for gulvspartel. Det skrev jeg et indlæg om her.

Nu, et år efter, er stuen noget helt andet. Den er blevet dejlig lys, ydervæggene er pudset op og der er blevet monteret kobberrør og fine radiatorer.

Gulv
Gulvet er blevet renoveret ud fra bedste evne og er blevet et ret fint patchwork af gamle brædder, som jeg fortalte om her på bloggen for nogle dage siden. Der skal stadigvæk gøres et eller andet ved gulvet, så vi venter på, at der  kommer nogle professionelle gulvfolk forbi, så vi kan lægge en plan for hvad der skal ske. Det skal nok blive spændene, tror du ikke ? 🙂

Jeg glæder mig så utrolig meget til at dagene bliver lysere, at gulvet bliver færdigt og til at jeg kan smide bene op i sofaen og nyde livet.

Af hele mit hjerte, tak fordi du læser med. Du kan også følge bloggen via min youtubekanalInstagram, eller på Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - Fine opbevaringsglas