Lækker kryddersnaps med spæde birkeblade

Mini drivhuset til enhver slags have

Netop det her mini drivhus (herunder på billederne) spottede jeg sidste sommer på tilbud til kun 500 kr., men jeg var ikke hurtigt nok og lynhurtigt var det udsolgt. Derfor blev utrolig glad, da det var en af gaverne til min 40- års fødselsdag i marts.

  

Det smarte ved det her lille bitte drivhus er, at det kan stå oven på 1 eller 2 pallerammer i køkkenhaven. Jeg er også helt sikker på, at det ville egne sig godt til  by,- og gårdhaven.

Min glæde blev dog taget lidt fra mig, da jeg gik i gang med at samle drivhuset. Selvom jeg er forholdsvis handy, var det bare møg besværligt at samle. De vedlagte tegninger var dårlige og gav mig flere grå hår i hovedet, end jeg havde bruge for.

 • Her er jeg i fuld gang med at samle det

Efter ca. 2 timer var det endelig samlet og var klar til at blive sat ovenpå pallerne. Igen opstod der problemer med drivhuset. Der var ikke nogen beslag med, så jeg kunne skrue det fast på mine paller. Mand altså !

Jeg måtte rodet mit værkstedsskur igennem til jeg fandt jeg nogle skruer og vinkelbeslag. Vinkelbeslagene fik jeg “ham den lange” til at  rettede ud og skruede dem på ydersiden af træpallen. (klikke på fotoet for detaljer)

På indersiden, i mitten af drivhuset,  skruede jeg et par skruer fast, så nu bliver mit lille dejlige drivhus hvor der skal være selv i stormvejr, nemlig i min skønne land køkkenhave.

Min ide med drivhuset er,  at det skal bruges som mistbænk til de mange frø, som jeg forspire til haven.


Spørg endelig og af hele mit hjerte, tak fordi du læser med.

Du kan også følge bloggen via min youtubekanal eller på Instagram, Facebook og på Bloglovin. Indlæg indeholder affiliate links

5 kommentarer

 • Nicola

  Hej
  Jeg leder efter en mini drivhus, som skalæ bruges til supermarkeder i st. ca 50×30 og 35cm i højden.
  er der nogle gode anbefalinger?
  Tak på forhånd
  Nicola Nicosia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Hansen

  Hej. Jeg har overvejet at købe selvsamme drivhus til min kolonihave. Men hvordan åbnes det ? Syntes ikke at jeg kan se nogen “dør” ? Vh. Jeanette Hansen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Jeanette, der er ingen dør, man åbner et af de 4 vinduer som er for oven. I morgen, kan jeg på min insta story vise dig hvordan.
   Hilsen Stine

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanette Hansen

   Hej Stine. Det må du meget gerne. Tak skal du have :0) jeg følger lige på IG. Hilsen Jeanette
   – livetpaa2

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker kryddersnaps med spæde birkeblade