Kryddersalt, Home made

Som mange af jer ved, elsker jeg virkelig god mad. Jeg elsker at stå i køkkenet i flere timer og stresse af, for jeg sætter pris på at min mad smager af noget.
Måske kan I huske, at jeg for noget tid siden lavede en Rødgransnaps , i den forbindelse kom jeg i tanke om hvad de små grønne skud ellers kan bruges til. Granskud kan nemlig også bruges til kryddersalt, som smager vidunderligt.
Jeg bruger salten til at pifte kødet op med og det kan være alt slags kød, lige fra kylling eller til en god lammekølle inden den skal på grillen.
Hjemmelavet kryddersalt giver en virkeligt lækker smag og så spare jeg lidt tid under madlavningen.
Her kan du bruge den færdige krydderblanding med det samme, i stedet for at stå der med krydderurter der først skal plukkes, skylles, hakkes og så puttes på kødet.
Det er en win-win og du behøver ikke bruge det hele med det samme, det kan sagtens gemmes og bruges over de næste par måneder.
Opskrift:
- 1 dl. Maldon salt
- 1 dl. friske skud af rødgran
- 4 kviste af frisk Rosmarin
- 4 kviste af frisk Citrontimian
Sådan gør du:
- Det hele blendes sammen og spredes ud på en bageplade med bagepapi
- Lad det tørre til dagen efter (eller i ovnen ved 50 grader til det er tørt)
- Rør lidt rundt i blandingen af og til, til det er helt tørt
Du kan selvfølgelig også sammensætte din egen urteblanding, alt efter smag og behag.
Af hele mit hjerte tak fordi du læser med 🙂 Du kan også følge bloggen via min youtubekanal eller på Instagram, Facebook og på Bloglovin. Indlæg indeholder affiliate links (Repost)
Ingen kommentarer endnu