Hjælp, jeg har fået Streptocarpus !

DIY Tip-Unikke Indiske håndtag

I min sidste blog, fortalte jeg om min køkken-makeover i min gamle kolonihave. På de gråmalede skuffer kan du se (på billedet helt nederst i indlægget), at jeg har brugt nogle små sort ,- og hvidmalede knopper som håndtag. Alle håndtagene er købt med hjem, fra en af mine utallige rejser til Indien og der er ikke en af dem som er helt ens. Dejligt unik og så meget mig!

Da jeg skulle bruge dem på køkkenskufferne, fandt jeg ud af, at skruen som skulle holde dem på plads, desværre var alt for lang.

Så herunder, får du et lille gør-det-selv tip, til hvordan du selv kan save sådan en skue til, så den passer, der hvor du nu vil bruge den.indisk-haandlavet-knage

Jeg er så heldig at have en skruestik, så jeg har sat skruen fast der i, så den kan saves over med en nedstryger (= en metal sav)skrue-i-skrue-stik

Det tager ikke lang tid at save skruen over, så den passer til skuffens dybde. metal-skruge-savet-over

Her kan du se den gamle lange skrue, samt den nye korte skrue som nu passer til det jeg skal bruge den til. Det er ikke meget der skal saves af, men det gør en stor forskel at der ikke stikker en lang skrue ud på bagsiden af skuffen.indisk-haandlavet-knage-savet-til

Det færdige resultat på skufferne, hvor jeg har valgt at forskyde håndtagene på hver skuffe, for at skabe en anderledes effekt. Men du skal gøre hvad du synes passer i dit hjem, jeg elsker bare det skæve 🙂koekkenmakeover-resultat

Spørg endelig, hvis der er noget du vil vide og af hele mit hjerte tak fordi du læser med 🙂
/Stine

Du kan også følge bloggen via min YouTubekanal eller på InstagramFacebook og på Bloglovin.  (Repost)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjælp, jeg har fået Streptocarpus !