DIY Tip-Unikke Indiske håndtag

Interiør og FCK, spiller det sammen?

concrete_nail_betonsoem

Jeg har måske gjort noget lidt tosset, men også noget, som har gjort min far stolt og ham den lange glad. Det er sgu en ret vild kombi!

Pappa Stroyer har nemlig været fotograf i hele sit liv og har givet mig mange sjove oplevelser. I min barndom tog han min søster og mig med på Århus stadion for at se AGF og spise røde pølser. Yes… det var i 80érne og det var toppen.

For 16 år siden fik han et godt “skud” i kassen og tog et ret omtalt billede af Sibusiso Zuma‘s berømte saksespark, under en FCK kamp. Et foto, ham den lange som FCK-fan kender til og i øvrigt synes er et skide godt foto.

For mig er det “bare” fodbold (ja sorry, men det er ærligt snak) men jeg ved, at min far er skide stolt af at have taget netop det billede. Derfor har jeg valgt at få et trykkeri til at trykke billedet til mig på skumpap og foræret til det til ham den lange som gave (#overskudskæreste)

Skørt? Ja måske lidt, men jeg har gjort min far stolt og min kæreste glad. Zuma’s saksespark er faktisk det første billede, som jeg har hængt op på væggen i vores nye fine hjem og noget af det første man ser, når man kommer ind ad døren.

zumas-saksespark-fck

Som kæreste,- og indretningsnørd må jeg af og til knække koden- og acceptere fodboldelementer som en del af interiøret.
Er det skørt med sådan et stort FCK foto mit i vores hjem ? Eller tænker I, at jeg måske får lidt point ind på karma kontoen?

Tak til alle jer som læser med 🙂 Stine

Du kan også følge bloggen via min YouTubekanal eller på InstagramFacebook og på Bloglovin.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Tip-Unikke Indiske håndtag