Summer sale på de fineste ting til hjemmet

Kreativ på nettet

Dagens blog er en kort en af slagsen, men den er skrevet af en meget glad handywoman. For jeg har nemlig gået og ventet på, at det blev uge 36, så jeg kunne fortælle jer, at Hendes verden netop i denne uge, har valgt at dele et af mine DIY-projekter, med deres læser.

Ærligt talt, så er jeg pavestolt af det, fordi mange af min DIY-projekter ofte udspringer af en spontan,- og skør idé. Derfor er det dejligt, når et kreativ blad, har lyst til at dele en af mine DIY med deres læsere.

Jeg prøver at glæde mig over de små ting i hverdagen og det her, ja det gør sgu mig glad !

kreativ-paa-nettet-hendes-verden

Rigtigt god tirsdag og tak til alle jer som læser med 🙂 Stine

Du kan også følge bloggen via min YouTubekanal eller på InstagramFacebook og på Bloglovin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer sale på de fineste ting til hjemmet