Interiør og FCK, spiller det sammen?

Summer sale på de fineste ting til hjemmet

Imens ham den lange er ude og rejse, nyder jeg min alene tid og sidder og kigger efter fine sager til vores store lejlighed. Jeg har altid været ret vildt med messing detaljer, derfor er det lidt “farligt” at Moodings.com i denne weekend, holder Summer sale hvor man kan spare hele 25 % !

Jeg er ret tosset med denne fine lampe fra Menu, som vil passe super godt, op af vores lyse mursten væg i køkkenet. Jeg synes at den er så smuk og meget enkel.
menu_franklin_chandelier_brass
I soveværelset fra jeg malet en stor irgrøn væg, hvor en af de her to smukke,- og meget simple lamper fra Bloomingville eller Menu, ville passe på væggen ved siden af sengen.wall-lamp-gold-metal-fra-bloomingville staple-lamp-i-messing-fra-menu
Vores entré er meget rå, med grov pudsede hvide vægge og meget synligt bindingsværk, her ville det fine spejl fra Nordal bare passe spot on.spirit-iron-wall-mirror-gold-fra-nordal
Åhh der er så mange fine på sager og dem her, er jo bare et lille udpluk ud af mange.

Brug koden BD25 og få 25 % på hele din kurv (Gælder dog ikke Oliver furniture og Gubi) og du kan shoppe frem til søndag kl. 23:59!

Rigtigt god weekend 😉 og tak til alle jer som læser med 🙂 Stine

Du kan også følge bloggen via min YouTubekanal eller på InstagramFacebook og på Bloglovin.  Indlægget indeholder affiliate links.

1 kommentar

  • Jerry

    Thanks for the upload. I found this really interesting 🙂 and I look forward
    to your next post Stine

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interiør og FCK, spiller det sammen?